Hegyközpályi Polgármesteri Hivatal
Vissza:HomeÖn itt van:KÖZSÉG
Válasszon nyelvet  
Jud.Bihor Str. Livezilor, nr.32, 417235 Com.Diosig telefon 0259 350198,   fax 0259 350196 primaria.diosig@cjbihor.ro
 
 
 
 
 
 
        Consultare

     Taxe şi impozite

         ON - LINE

 

     Comuna noastra

 

 

     e-Formulare

 

   Comunicate de Presa

Consultare Taxe şi impozite ON - LINE

Comuna noastra

Proiect

Comunicate de Presa

 

 

  1. BEMUTATKOZÁS
 
Bihardiószeg a romániai Bihar megyében (47 ̊̊ 18’ északi szélesség,22 ̊̊ keleti hosszúság, 108 m átlagos tengerszint feletti magasság),Nagyváradtól É-ra (32 km-re), a DN19-es út, az E 671-es út mentén  és a Temesvár- Szatmárnémeti vasútvonal ( 402-es vonalán, saját állomással) mellett található, községközpont (területe 9004,61 ha) 7100 lakossal Bihar megye egyik legnagyobb községe.
Nagyváradtól 31 km-re északra, az Ér bal partján fekszik. A község néhány kilométerre található a magyar-román határtól, közvetlen összeköttetése van közúton a Létavértes-Sacuieni (Székelyhíd) határátkelővel.
Községünk északi határán Csokaly és Kágya települések határolják, keleten Szentjobb és Szentimre községek helyeszkednek el, délen Félegyháza és Mihai Bravu határolja, nyugaton pedig Magyarországgal szomszédos .
Községünk redelkezik: elektromos energiával, vezetékvízzel, szenyvízelevezetéssel ( kiépitése folyamatban van), telefonhálózattal, kábeltévés hálózattal, internettel  és meg van szervezve a hulladék elszállitás is.
 
Utolsó oldalakat látogatott meg: